Опубліковано: 10 Травня, 2021. Переглядів: 370


Автопробіг “Перемоги” на Закарпатті: представники політсили “ОП-ЗЖ” відзначили 76-ту річницю Великої Перемоги (+ФОТО)

Згадати тих, хто не скорився і не став на коліна перед фашистами, віддати глибоку шану та вдячність героям, які вибороли свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

9 травня – особливий день для кожного свідомого громадянина.

Свято День Перемоги – це історія, яку забути і стерти неможливо. Коли деякі намагаються викреслити героїчні сторінки з пам’яті народу, представники “Опозиційної Платформи – За Життя” усіх районів Закарпаття об’єдналися разом та вшанували тих, хто віддав життя за рідну землю.

Партійці урочисто і масово відзначили День перемоги масштабним автопробігом. Для потужної політсили він уже став традиційним. Розпочали маршрут із центрального кладовища Мукачева, де вшанували загиблих воїнів та поклали квіти до могил героїв.

76-та річниця Великої Перемоги сьогодні об’єднала всі куточки  Закарпаття – партійці “ОП-ЗЖ” створили колону з близько 100 автівок з різних районів області та урочисто вирушили до Ужгорода. Сьогодні кожен схиляє голови перед пам’яттю мільйонів загиблих, які заради своїх дітей і майбутнього країни здобули перемогу у Великій Вітчизняній Війні. Вони боролися на фронті, трудилися для перемоги в тилу, їх дитинство обпалила війна. Наші діди і прадіди вийшли переможцями з сутички з фашизмом і принесли свободу.

З нагоди великої Перемоги партійці “ОП-ЗЖ” віддали шану героям і поклали квіти біля пам’ятника “Україна – визволителям” на українсько-словацькому кордоні. Вшановувати справжніх героїв, пам’ятати про полеглих, віддавати данину поваги і турботи живим ветеранам – священний обов’язок кожного, запевняють партійці.

Маршрут у більш ніж 50 кілометрів через центральні вулиці Ужгорода з гучними сигналами символічно завершили на Пагорбі Слави, біля Вічного Вогню. Подвиг ветеранів, які зуміли вижити у страшному пеклі та крізь усе життя пронесли любов до Батьківщини, вшановують, памятають і молоді покоління.

Історія вічна, як і Перемога у Великій Вітчизняній Війні. Її не можна переписати, змінити чи спотворити, адже на те вона і історія нашого народу.

Перший кабельний


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...