Опубліковано: 5 Травня, 2021. Переглядів: 273


Жінка зірвалася зі старого мосту. Врятувалася дивом

У селі Велика Яблунівка Черкаської області провалилася й упала з натяжного мосту місцева жінка. Вона пролетіла в повітрі 6 метрів. Дивом залишилася живою.

“Ми отримали повідомлення о 13-30, – розповідає начальник 12 державної пожежно-рятувальної частини Олександр Бондаренко. – Я сам із тих країв, то добре знаю місцевість. Сам не раз ходив тими підвісними містками. Ця жіночка ішла з боку Березняків до Великої Яблунівки. Там натяжний місток довжиною метрів 50. Вона пройшла меншу частину, коли під нею зламалася гнила дошка й жіночка полетіла донизу. Слава Богу, вона народилася в сорочці, бо впала якраз між річкою і корчами. Посередині була невеличка ділянка з намулу листя, та трави, куди вона застрягла. Це її врятувало, бо впала на м’яке. Якраз напередодні пройшов дощ, який ще розм’якшив ґрунт. Падіння побачили рибалки, які негайно зателефонували в поліцію. А з поліції передзвонили нам і в швидку допомогу”.

Олександр Бондаренко каже, що коли прибув на місце, там уже працювали поліцейські, які помістили жінку на ноші.

“Вони були на одному березі, а ми зі швидкою – на іншому. Довелося об’їхати, а останні 600 метрів іти пішки, бо дороги не було. Лікарі на місці оглянули хвору й ми разом із ними понесли її на ношах. У тому місці підйом крутий, метрів 15 вище рівня води. Жінка нелегенька – кілограмів із 90. Поки ми несли її попід кар’єром до автомобіля швидкої, зійшло кілька потів”.

Місток перебуває на балансі Березняківської громади Черкаського району.

“Я зв’язався із головою Березняківської ОТГ Володимиром Дорошенком, – розповідає Олександр Бондаренко. – Розповів про пригоду, сказав, що місток аварійний і туди легко можуть провалитися діти. Голова запевнив, що ремонт розпочнеться з дня на день. Усі матеріали вже куплені. Після свят думали розпочинати ремонт”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...