Опубліковано: 5 Травня, 2021. Переглядів: 640


У Польщі п’яні українці на авто влаштували шалені гонки з поліцейськими

У гміні Кодроб Радомського повіту, що у Польщі, нетверезі українці на автомобілі Volkswagen влаштували гонитву із місцевою поліцією.

Інцидент трапився 2 травня, коли один з дорожніх патрулів виміряв швидкість руху. Тоді правоохоронці помітили автомобіль Volkswagen, водій якого перевищив швидкість та проігнорував вимогу про зупинку.

Польська поліція намагалась зупинити автомобіль та почала його переслідувати, пише radomsko24.pl з посиланням на прессекретарку районного штабу поліції в Радомському Анету Влазловську.

“Незважаючи на світлові та звукові сигнали в поліцейській машині, водій Volkswagen почав тікати. Така поведінка створювала загрозу для інших учасників дорожнього руху. Проїхавши кілька кілометрів, водій раптово зупинив транспортний засіб і люди, котрі їхали в авто, почали тікати пішки. Через кілька хвилин поліція затримала п’ятьох людей віком від 24 до 31 року”, – повідомила Анета Влазловська.

Затримані виявились громадянами України. Усі вони тимчасово мешкали в м. Радомсько. Четверо чоловіків перебували у стані алкогольного сп’яніння, у їх крові виявили до 2 проміле алкоголю, жінка ж була тверезою. Правоохоронці встановили, що автомобіль належить 25-річному громадянину України.

4 травня він зізнався у порушенні правил дорожнього руху. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...