Опубліковано: 2 Травня, 2021. Переглядів: 301


Гороскоп на 3 – 9 травня

Овен. Час підбивати підсумки й підраховувати прибутки. На роботі ваші дії принесуть бажаний результат, і керівництво це оцінить. Репутація серед колег тільки зміцниться. Деякі ділові відносини можуть перерости в романтичні.

Телець. Сприятливий час для побудови гармонійних, тривалих стосунків. Жінки почуватимуться особливо бажаними й прекрасними та матимуть чимало залицяльників. Чоловіки ж поводитимуться, як справжні джентльмени й мужні захисники.

Близнюки. Ваші харизму й енергійність оцінять усі навколо. Ймовірно, розкриються приховані таланти, й ви зрозумієте, як їх монетизувати. Зустрічатимете гостей або самі підете до друзів. Доведеться шукати особливий підхід до предмета вашого романтичного інтересу.

Рак. Можете очікувати на підтримку від старших людей або батьків. На роботі вимагатимуть дисциплінованості та зосередженості. Приведіть до ладу всі документи й завершіть розпочаті раніше справи. Це забезпечить ефективну роботу над спільним завданням.

Лев. Можете добитися прекрасних результатів, як професійних, так і в особистому житті. Ваша сила зараз – у словах, і ви можете успішно це використовувати. Але на переговорах не тисніть надто сильно, це може не сподобатися вашому опоненту. Проявіть кмітливість і тактовність.

Діва. Доведеться вирішити певні завдання, які вплинуть на вашу карму в майбутньому. Будьте скромні, стримані, ввічливі й дисципліновані. Проявляйте милосердя та щедрість. Приділяйте увагу своєму духовному стану і вчіться бачити головне.

Терези. Є всі шанси досягти успіху як у професійних справах, так і в романтичних. Причому навряд чи це буде пов’язано з чимось неординарним. Імовірне цікаве знайомство, яке принесе нові враження, і, можливо, ви знайдете ще одного відданого друга. Цінуйте це.

Скорпіон. Рівень доходів у цей період вас порадує. Можливий несподіваний додатковий заробіток. Зробите всі заплановані покупки. Роботи додасться, але головне – правильно все організувати. Сил у вас вистачить. Просто йдіть уперед.

Стрілець. Період сприятливий для активних справ і занять. Дайте вихід енергії, інакше вона вас зруйнує. Будь-яка фізична активність буде доречна й позитивно вплине на ваш стан. Візьміться облаштовувати дачну ділянку, зробіть генеральне прибирання.

Козеріг. Сприятливий період для коротких відряджень. Спрямуйте свою активність на роботу, але не забувайте й про особисте життя. Корисними будуть посиденьки з друзями. Можлива романтична зустріч, яка матиме гарне продовження. Час переходити до стабільного життя.

Водолій. Можете щось придбати для дому, але не занадто велике. Зовнішню активність краще пригальмувати. Знизьте фізичні навантаження, більше відпочивайте. Подбайте про здоров’я. Вчіться сповільнюватися і спостерігати за собою. Так ви зможете регулювати свій емоційний стан.

Риби. Ймовірно, захочете ризикнути всім заради незрозумілих перспектив. Схильність до ефектних вчинків може викликати неоднозначну реакцію оточуючих. Будьте обережні, щоб уникнути розчарувань у роботі та особистому житті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...