Опубліковано: 30 Квітня, 2021. Переглядів: 851


В Осійському ДНЗ провели “Свято писанки” (+ФОТО)

Великдень – найбільше і найвеличніше весняне християнське свято. До Світлого дня готуються зазделегідь – печуть паски, фарбують крашанки, малюють писанки та всією родиною складають пасхальний кошик. Вихователі ж ДНЗ завжди шукають нові та цікаві заняття для навчання своїх вихованців. Так, в дошкільному навчальному закладі села Осій, що на Іршавщині, напередодні Великодня у  групах проводились різні форми роботи з дітьми на пасхальну тематику.

Вихованці залюбки створювали (аплікували, малювали, ліпили) власні писанки, які прикрашали бісером, квілінгом та фарбами. А ще – діти разом з вихователями Черничко О.Ф, Урста М.В. (ясельна група), Юріна О.В., Лутак М.В. (молодша група), Ломага М.Д., Бряник О.І. (середня група), Васильцюн Я.М. та Матіко Н.Д. (старша група) старанно виготовляли цікаві креативні великодні поробки, вітальні листівки, облаштували тематичні виставки.

У свою чергу керівниця Осійського ДНЗ Ганна Жовнір подякувала вихователям і вихованцям за участь у проведенні незабутнього “Свята писанки”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...