Опубліковано: 24 Квітня, 2021. Переглядів: 223


Гороскоп на 26 квітня – 2 травня

Овен. Добрий час для угод із нерухомістю. Беріться до справ, які давно відкладали. Покупки зараз будуть вдалими. Нарешті оцінять вашу старанність на роботі, й ви зможете отримати підвищення.

Телець. Можна зайнятися своїм хобі та творчістю. Активізується увага до вас протилежної статі. Можливо, це знак, що треба переглянути особисті стосунки й відкритися новому.

Близнюки. Прекрасний період для будь-яких починань. Ваша енергія, харизма й сексуальна привабливість б’ють через край. І все ж будьте уважні до свого здоров’я та до оточуючих.

Рак. Настає доленосний період у всіх сферах. Жінки мають шанс зустріти свого єдиного, а чоловіки – переглянути цілі й життєві цінності. Час згадати про давні мрії, можливо, зараз ви закладете фундамент нового життя.

Лев. Ви сповнені любові, й це взаємно. Вашу чарівність і сексуальність помічають усі навколо. Саме час пройтися магазинами, купити, що хотіли. Адже ви гідні найкращого.

Діва. Отримаєте тепло й підтримку від близьких, проявіть взаємність. Уміння бути вдячним позитивно позначиться на добробуті. Якщо ви ще не зустріли свою любов, тепер це можливо.

Терези. Прекрасний період для романтичного побачення, дружнього спілкування. Керівництво винагородить вас за активність, та не беріть надмірні зобов’язання.

Скорпіон. Саме зараз може здійснитися найзаповітніша амбітна мрія. Але не варто спочивати на лаврах, попереду ще багато цікавої роботи. Будьте відкриті до будь-яких комунікацій.

Стрілець. Прислухайтеся до інтуїції, вона не підведе. Сприятливий час для інвестицій у своє здоров’я: всі витрати не тільки окупляться, а й принесуть максимальну користь.

Козеріг. Енергія, творчий потенціал та інтуїція будуть на максимумі. Починайте сміливі проєкти, пропонуйте нестандартні ділові рішення, все піде на користь вашій репутації.

Водолій. Сприятливий час для нових кар’єрних інтересів. Рішення будуть оригінальні й ефективні. Успішно вирішаться питання в держорганізаціях. Але не забувайте про духовне.

Риби. Саме час виїхати на пікнік за місто або просто влаштувати суботник на дачі. Зверніть увагу на харчування, є ризик отруєння. Уважно рахуйте гроші й оцінюйте доцільність витрат.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...