Опубліковано: 24 Квітня, 2021. Переглядів: 379


Військові навчання відбулися на Закарпатті (ВІДЕО)

Військові практичні навчання для резервістів та військовозобов’язаних відбулися 23 квітня на полігоні в селі Оріховиця Ужгородського району. Про це розповів виконувач обов’язки командира Закарпатської бригади територіальної оборони Юрій Богдан.

На першій зоні військових навчань військові стріляли з автоматів. Серед них — кадровий офіцер у запасі Василь Мочарко.

“У батальйоні територіальної оборони я майже два роки. Зараз проходимо контрольні стрільби, тобто навчальні вправи, зі стрільби із стрілкової зброї. Брав участь у захисті кордонів на сході України тричі, три ротації провів з 2017 року, це переважно Донецька область”, — пояснив чоловік.

На навчальній зоні №7 начальник зв’язку бригади територіальної оборони Микола Чумак провів інструктаж з користування машиною зв’язку.

Військові навчання проходили на полігоні в селі Оріховиця. Там розмістили сім навчальних зон.

“На ділянці полігону розгорнуті навчальні місця з предметів підготовки, — розповів в.о. командира закарпатської бригади територіальної оборони Юрій Богдан. — Зокрема, ми перебуваємо на ділянці вогневої підготовки, де виконуються вправи практичних стрільб з стрілецької зброї. Крім того, проводяться заняття з тактичної підготовки, тактичної медицини, військової топографії, інженерної підготовки, мінно-вибухової безпеки та підготовки зі зв’язку. Проводиться зазначений комплекс занять з метою підготовки особового складу резервістів та військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони”.

До військових занять долучилися також ветерани російсько-української війни. Тривали навчання один день.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...