Опубліковано: 20 Квітня, 2021. Переглядів: 409


Карантинні 8 тис. грн зможуть отримати більше підприємців: подробиці

Підприємці та наймані працівники з регіонів, котрі у лютому-березні перебували в червоній зоні і зараз вже вийшли з неї, також отримають 8 тис. грн допомоги від держави.

“Закон визначає, що з моменту набрання чинності плюс 10 днів всі громадяни у регіонах, які були раніше або знаходяться в червоній зоні, можуть звернутися по допомогу протягом 30 календарних днів.

Якщо матимемо ситуацію, коли регіони в подальшому будуть відноситися до таких карантинних обмежень, то з моменту прийняття відповідного рішення державної комісії буде також встановлюватися строк 30 днів, протягом якого можна звернутися щодо оформлення допомоги”, – розповів під час онлайн брифінгу заступник міністра соцполітики Віталій Музиченко.

Прийом заявок на виплату карантинних 8 тис. грн розпочався 19 квітня. На сьогодні вже близько 100 тис. осіб подали заявки, повідомляє Офіс президента.

У Міністерстві соцполітики наголошують, що потрібно уважно заповнювати персональні дані. Особливу увагу звертати на коректність інформації про IBAN. Бо це одна з причин, коли не можна коректно опрацювати заявку і провести виплати.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...