Опубліковано: 17 Квітня, 2021. Переглядів: 602


Іршавські “водники” у День довкілля прибирали територію автоматизованої гідрологічної станції у Довгому (+ФОТО)

День навколишнього середовища (День довкілля) відзначається в Україні у третю суботу квітня. Цього року дата припала на 17 квітня.

У цей день проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, здійснення посадок зелених насаджень, благоустрій населених пунктів та прилеглих до них територій, прибирання побутового сміття…

Активно провели загальнодержавний День довкілля й працівники Іршавської експлуатаційної дільниці Берегівського міжрайонного управління водного господарства – оглядачі ГТО Михайло Симканич, Петро Квак, Сергій Метенько та ін.

Зокрема, на території автоматизованої гідрологічної станції у Довгому (голова ОТГ Симканич В.М.) ними прибрано та приведено до належного санітарного стану тамтешні об′єкти, розчищено прилеглі території вздовж дамбового простору. Причому, робили це охоче, від душі, — розуміючи: громадянський обов’язок кожного з нас — всіляко сприяти чистоті довкілля та збереженню природи, що нас оточує.

Наостанок начальник Іршавської ЕД Берегівського МУВГ Василь Турянин подякував всім за плідну працю у боротьбі за чистоту довкілля та закликав всіх небайдужих також наслідувати приклад і зустріти свята вже у чистих населених пунктах.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...