Опубліковано: 17 Квітня, 2021. Переглядів: 338


Гороскоп на 19 – 25 квітня

Овен. Щоб розпалити колишню пристрасть у любовних стосунках, доведеться постаратися. У ставленні до колег не відповідайте злом на зло. Будьте пильними: вас можуть обдурити.

Телець. Будь-які сварки зараз небажані. Намагайтеся ставитися до всіх по-доброму. Час невигідний для укладання угод. Зате навчання піде на користь. Можна почати з будь-яких онлайн-курсів.

Близнюки. Щоб хронічні болячки не нагадали про себе, дотримуйтеся здорового способу життя. У вихідні дні не сидіть вдома, вирушайте на свіже повітря. Можливі матеріальні надходження, яких ви не чекали.

Рак. Дехто може закрутити бурхливий службовий роман, однак продовження, найімовірніше, він не матиме. На роботі краще не потрапляти під гарячу руку начальству. У ваших силах звести нанівець можливі побутові сварки.

Лев. Може надійти приваблива, але ризикована пропозиція. Приймайте її, тільки якщо будете впевнені в результаті. Тепер бажано працювати по максимуму, щоб дозволити собі відпочинок потім. Саме час починати планувати подорож.

Діва. Не з’ясовуйте стосунків із коханими. Найкраще просто відпочити одне від одного. Бажано не робити великих покупок. Зірки радять не сидіти вдома та приймати всі запрошення, які будуть надходити.

Терези. Який би вибір не стояв перед вами зараз, ви все зробите правильно. Не сумнівайтеся у своїх силах! Можна кардинально міняти образ і долю. Стежте за знаками. Всесвіт щедро роздаватиме їх і допомагатиме порадами.

Скорпіон. Старі знайомі, про яких ви давно забули, знову дадуть про себе знати. Період сприятливий, щоб просувати свої ідеї перед начальством. Їх схвалять. На городі зараз можете зробити більше й краще, ніж планували.

Стрілець. Багатьох цього тижня чекають розставання. Якщо поставитеся до них філософськи, скоро у вашому житті відкриються нові двері. Зараз не варто давати в борг. Краще допомогти доброю порадою.

Козеріг. Доленосною для вас стане друга половина тижня. Можна планувати важливі справи. Якщо вас засмутять найближчі родичі, зверніться за підтримкою до друзів чи своєї половинки, і настрій поліпшиться.

Водолій. Будь-які переїзди чи перельоти зараз не рекомендуються. Бажано провести цей час вдома, лежачи на дивані з цікавою книжкою. Фізична праця може обернутися травмами або загостренням старих хвороб.

Риби. Щоб не зруйнувати стосунків, передайте кермо влади чоловікові. А самі займіться собою. Покупки принесуть вам радість. Ідеальний час для придбання машини або квартири. При цьому кредит брати небажано.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...